Uncategorised

Els Manel fan vibrar el Clap

Amb A veure què en fem, el grup barceloní Manel ha obert el concert que han ofert a la Sala Clap de Mataró, on han presentat davant 700 persones -l’aforament màxim de la sala- les cançons del seu tercer disc “Atletes, baixin de l’escenari” i també els seus temes més coneguts. El concert, que ha comptat amb l’actuació dels també barcelonins Bremen com a teloners, s’inclou dins el cicle itinerant Curtcircuit i el 9è Cicle de músiques tranquil·les de Mataró.

La sala Clap, que enguany celebra el seu 9è aniversari, s’ha omplert de gom a gom amb motiu d’un dels concerts més esperats de la temporada, les entrades del qual estaven esgotades des de feia setmanes. El grup de pop-folk barceloní ha fet vibrar els seus incondicionals amb les cançons del seu tercer disc d’estudi, llençat al mercat discogràfic l’any passat i amb el que han aconseguit superar amb escreix les vendes dels seus dos anteriors treballs, ‘Els millors professors europeus’ (2008) i ’10 milles per veure una armadura’ (2011). El concert de Manel ha estat precedit per l’actuació d’una hora del quintet barceloní Bremen, una banda de pop-rock formada el 2011 amb influències americanes i que ha ja actuat en escenaris tan exigents com el Festival Jardins de Cap Roig, el Primavera Club o el Let’s Festival.

La segona edició de Curtcircuit ha començat enguany a la sala Salamandra de l’Hospitalet de Llobregat amb les propostes de The Excitements i The Pepper Pots. El programa d’aquest 2013 preveu una trentena de concerts arreu de Catalunya. Per la seva banda, el 9è cicle de músiques tranquil·les finalitza aquest mes de març amb l’actuació de Joan Colomo al Clap i de Georgina Blanch i Batak + Origen a El Públic. En els darrers dos mesos el cicle mataroní ha portat a la capital del Maresme les actuacions de La iaia, The Pepper Pots, Jofre Bardagí, Blaumut i Gospelsons, entre altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*