Uncategorised

Detenen a Tordera sis persones per robatoris en dues masies de la Selva

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Tordera cinc homes i una dona de nacionalitat romanesa, d’edats compreses entre 22 i 36 anys per haver comés presumptament dos robatoris amb força a dues masies de Fogars de la Selva (la Selva).

Les detencions es van produir el 27 de novembre després que la policia va observar que hi havia una bicicleta d’alta gamma a l’exterior d’una casa de Tordera. La bicicleta havia estat robada de l’interior d’una masia de Fogars de la Selva el 20 de novembre.

Davant la sospita que a l’interior d’aquest habitatge hi podia haver més objectes robats els agents van començar una vigilància discreta fins que van arribar els inquilins del domicili, moment en que van ser detinguts per la seva presumpta relació amb el robatori de la bicicleta. En una entrada i registre posterior de l’habitatge la policia va trobar una sèrie d’objectes robats en dos masies de Fogars de la Selva.

Els sis detinguts ja han passat a disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 d’Arenys de Mar en funcions de guàrdia. Després de la declaració davant el jutge tots sis han quedat en llibertat amb càrrecs amb l’obligació de comparèixer periòdicament al jutjat.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*