Uncategorised

La Passarel·la de Pineda recapta més de 3.200 euros

La desfilada de moda ‘La Passarel·la’ de Pineda de Mar, ha aconseguit una recaptació de més de 3.200 euros. A aquesta xifra s’han d’afegir encara els diners provinents de les diferents activitats que s’han celebrat al llarg del dia. Tot i l’èxit de públic -s’han venut més de 900 entrades- finalment la pluja ha fet acte de presència a la desfilada de moda, l’activitat estrella de la jornada, el que ha provocat la seva cancel·lació.

Maria José Sánchez, presidenta de l’Associació de comerciants i empresaris de Pîneda de Mar, entitat organitzadora de l’esdeveniment, ha valorat molt positivament la jornada ja que “el poble s’ha bolcat amb la iniciativa”. Sánchez ha explicat que una de les maneres de fer crèixer els negocis de Pineda de Mar és organitzant activitats com La Passarel·la. Ha afegit que, des de l’associació, eren conscients de les necessitats de l’Associació de Discapacitats de l’Alt Maresme (ADIAM), a qui ha anat destinada la recaptació.

Per la seva banda l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, ha destacat que aquesta iniciativa “demostra que el comerç de Pineda està molt viu i actiu”. Amor també ha explicat que aquest mes es posarà en marxa el pla de dinamització comercial de Pineda de Mar, un pla que busca treballar juntament amb els comerços i empreses del municipi per tal d’aconseguir els veïns consumeixen més a la població.

Entre les propostes de La Passarel·la d’aquest diumenge també hi havia la Fira Outlet, on els establiments de l’Associació han pogut exposar i vendre els seus productes i activitats diverses com tallers de maquillatge, cercavila i exhibicions de zumba, salsa i dansa del ventre.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*