Uncategorised

El Festival Acústica de Figueres acull l’actuació dels mataronins ‘LEDS’

LEDS participa per primera vegada en el Festival Acústica de Figueres per tal de donar a conèixer el seu nou treball discogràfic, el segon de la seva carrera. Artistes com Àngels Gonyalons, actriu de teatre musical, i Quim Mandado, cantant de Sangtraït, hi col·laboren en dues de les deu peces que componen el disc.

Es tracta d’un grup musical que va néixer l’any 2008 i que des d’aleshores ha anat lluitant per fer-se un espai dins del panorama musical català. Havent publicat la seva primera maqueta, l’any 2009 van editar el seu primer disc, “Després de tot”. D’aquest projecte cal destacar que una de les cançons, “No tinc força”, va formar part de la banda sonora de la sèrie de TV3 Polseres Vermelles.

La banda liderada per Joan Lorente està realitzant el LEDS Tour 2013, una gira plena de concerts per tot el territori català. A més a més, aquest any el grup mataroní té previst participar en un projecte contra la violència de gènere i la superació personal conjuntament amb l’Ajuntament d’Arenys de Mar, tots els centres educatius del municipi i les associacions i entitats col·laboradores, amb una cançó com a protagonista: “Ningú com tu”.

Amb el nou treball “Agafa’t fort”, els mataronins LEDS posen de manifest el progrés en la sonoritat i la calidesa de les guitarres, les melodies de teclats, les bases rítmiques, la contundència de la bateria i el treball del baix que defineixen l’essència de la banda. D’aquesta manera, LEDS continua en ferm dins l’àmbit de la música i Figueres n’és testimoni.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*