Uncategorised

Ingressen a presó per un robatori amb violència a persones grans a Calella

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 28 anys i dues dones de 30 i 28, de nacionalitat romanesa i veïns de Badalona, com a presumptes autors de dos delictes amb violència en grau de temptativa i una falta de furt a persones grans a la zona comercial de Calella.

La detenció es va produir el 12 d’agost passat a la tarda quan la policia realitzava un patrullatge preventiu de furts a la zona comercial de Calella. Els agents van observar dues dones que portaven unes carpetes a la mà que acostumen a utilitzar per acostar-se a persones d’edat avançada amb l’excusa de demanar signatures per una fundació de sordomuts i robar-los les joies. Fins i tot, segons expliquen els Mossos en un comunicat, no dubtaven en fer servir la força la víctima es resistia o se n’adonava del furt.

Després d’un seguiment per la zona comercial de la ciutat els agents van detenir les dones quan es disposaven a robar a dues dones d’edat avançada. També va ser detinguda una tercera persona que esperava les presumptes lladres en un vehicle. La policia va poder recuperar les joies i unes peces de roba que les detingudes havien robat anteriorment en un establiment.

Els detinguts tenien 44 antecedents policials per delictes i faltes contra el patrimoni. Tots tres han passat a disposició judicial i posteriorment el jutge ha decretat l’ingrés a presó.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*