Uncategorised

Malgrat celebra el centenari de l’edifici de l’Ajuntament

Un breu acte amb espectacle pirotècnic final de la Colla de Diables Ratpenatsinfernals ha servit per commemorar que ara fa 100 anys es va inaugurar l’actual edifici de l’Ajuntament de Malgrat de Mar. L’edifici del carrer del Carme, d’estil modernista, va substituir el 15 d’agost de 1913 l’antic consistori, que estava situat al carrer de Passada de la població tal com ha explicat el responsable de l’Arxiu Municipal, Josep Maria Crosas, que ha donat alguns detalls de la història de l’edifici malgratenc.

Per la seva banda l’alcaldessa malgratenca, Conxita Campoy, ha recordat les persones que en aquests 100 anys “han tingut la responsabilitat de la gestió del poble”. Campoy també s’ha referit a la complicada situació que travessen molts ajuntaments i ha fet una crida a la reflexió “perquè sembla que els ajuntaments tinguin la culpa de tot el que ha passat. És cert que alguns han fet les coses malament però altres les han fet bé”. L’alcaldessa també ha reivindicat més recursos per a les corporacions locals “per tal que puguin donar els serveis que els ciutadans demanen”.

A l’acte, que s’ha fet davant de l’entrada de l’Ajuntament, hi han assistit unes 150 persones, entre els quals alguns regidors del consistori malgratenc.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*