Uncategorised

La crida enceta oficialment Les Santes de Mataró

Joan Mora, alcalde de Mataró, ha sortit al balcó de l’Ajuntament per llegir el pregó que dóna el tret de sortida a Les Santes. Enguany el discurs ha estat encapçalat per una mostra de condol i suport a les famílies de les víctimes de l’accident ferroviari de Santiago de Compostel·la.

Referències a la situació de crisi social i econòmica, a la xifra d’aturats, a les participacions preferents, a la construcció d’un nou país i a una nova democràcia han protagonitzat el pregó de l’alcalde. No obstant, el context de festa ha estat present al llarg de tot el discurs: “ara, avui i durant uns dies, deixem-nos anar, vivim les Santes intensament”, ha evidenciat Mora.

Fins el dia 29 de juliol, Mataró comptarà amb un gran nombre d’espectacles per a tots els gustos i totes les edats. Gegants, concerts, exposicions, focs, entre moltes altres activitats tindran lloc a diferents punts de la capital de la comarca, amb el centre de la ciutat com a punt neuràlgic de la majoria d’espectacles.

D’aquesta manera, Mataró enceta una nova edició de la seva festa major i ho fa amb un programa que manté els grans punts centrals de la festa: la Nit boja, la tarda guillada, les matinades i la tradicional missa, la Nit de focs i sarau o la popular cursa de Les Santes, entre d’altres.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*