Uncategorised

L’oposició demana que s’obri la segona línia de P3 a l’escola Joan Coromines

Els grups de l’oposició a l’Ajuntament de Mataró demanen al Govern de la Generalitat que l’escola Joan Coromines obri la segona línia de P3 de forma immediata. Aquests grups polítics municipals denuncien que el 16 de maig la Comissió d’Ensenyament i Universitats del Parlament van aprovar de manera unànime l’obertura de la segona línia i no s’ha dut a terme.

La nova proposta de resolució dels diferents grups municipals exigeix que es compleixi la decisió de mantenir les dues línies de P3 a l’escola Joan Coromines aprovada pel Parlament, tot i que la Consellera d’Educació, Irene Rigau, ha manifestat la intenció de què aquesta escola tingui una sola línia de P3 per al curs 2013-2014.

L’escola Joan Coromines és notícia des de fa temps. Al febrer d’aquest any, 120 persones es tancaven al centre per protestar contra el possible tancament d’una de les dues línies de P3. A l’abril, el Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya anunciava la fusió entre les escoles Angeleta Ferrer i Joan Coromines i ara els grups municipals de l’oposició, excepte PxC, exigeixen que s’obri de forma urgent la segona línia de P3 del centre Joan Coromines.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*