Uncategorized

Malgrat comença a multar aquest dilluns els ciclistes incívics

Circular en bicicleta per la vorera o fer-ho en direcció contrària a Malgrat de Mar pot sortir car a partir d’aquest dilluns. La Policia Local inicia una campanya de sancions que s’allargarà fins el 18 d’abril després de dues campanyes de sensibilització, nombroses queixes per part de veïns i conductors i, fins i tot, alguns atropellaments.

La campanya de la Policia Local incidirà especialment en comportaments com circular per les voreres on no hi hagi senyalització específica per a bicicletes, fer-ho en direcció contrària o a una velocitat inadequada i practicar una conducció temerària. La Policia també recorda que els ciclistes han de donar la prioritat als vianants a les zones de coexistència, no superar els 10 quilòmetres per hora i que cal baixar-se de la bici en situacions especials. D’altra banda, la bicicleta ha de disposar de timbre, llums i d’una assegurança.

Les dues campanyes de sensibilitació engegades per la Policia Local de Malgrat de Mar durant el 2012 van detectar 97 casos d’un ús incorrecte de la bicicleta pel casc urbà. Els ciclistes no van ser sancionats però sí informats de la seva infracció.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*