Uncategorized

Els organitzadors de la baixada d’Andròmines de Mataró anuncien que abandonen el projecte

El Karting Club 4 Estacions de Mataró ha emès un comunicat en el que anuncia que abandona el projecte d’organitzar una baixada d’andròmines (competició que consisteix en circular amb un vehicle artesanal i sense motor per una pendent) per Les Santes, la festa major de la ciutat.

L’entitat explica que han passat tres anys des del primer contacte amb el consistori. En tot aquest temps, segons el comunicat, han contactat amb el Patronat d’Esports, el Patronat Municipal d’Acció Cultural i amb un tècnic de cultura sense que cap d’aquestes gestions donés resultat. Finalment, va arribar una proposta per part de l’Ajuntament per fer la baixada per la festa major de Sant Simó, a l’octubre. L’entitat explica que, en un principi, van acceptar però finalment tampoc es va poder fer l’esdeveniment per la impossibilitat de contactar amb cap responsable del consistori. Enguany, després d’una caixa presentada davant els regidors de Cultura i d’Esports, el Karting Club 4 Estacions ha rebut una proposta per celebrar la baixada però amb un canvi en el recorregut plantejament inicialment, canvi que l’entitat considera que empobreix l’activitat. És aquest fet el que ha provocat que l’abandonament de la idea.

En el comunicat, el club lamenta que “en quasi tres anys l’Ajuntament no hagi estat capaç de trobar una solució o de simplement dir que aquest esdeveniment no es podia fer a Mataró”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*