Uncategorized

Tordera celebra aquest cap de setmana la 36a Fira Mercat del Ram

Aquest divendres Tordera inaugura l’edició 2013 de la Fira Mercat del Ram que, enguany, arriba a la 36a edició. La cita, com cada any, és al parc Prudenci Bertrana de la població. Fins diumenge, els visitatns podran gaudir d’una mostra multisectorial que s’ha convertit en un referent a la comarca del Maresme.

Aquest 2013, Tordera dedica la Fira Mercat del Ram al primer sector i les seves possibilitats. Entre els expositors hi haurà una destacada representació de ramaders, de productes artesans i de proximitat i d’empreses que comercialitzen productes ecològics. Tampoc faltarà, com cada any, la mostra d’associacionisme, on les entitats del municipi mostraran la seva feina i organitzaran activitats.

Una de les novetats destacades és l’espai Àgora, on es faran activitats relacionades amb el desenvolupament econòmic del primer sector i els productes de proximitat, com les
jornades de treball sobre agroalimentació, tallers de cuina ecològica i d’horticultura entre altres.

La Fira Mercat del Ram, però, compta també amb la representació d’altres sectors, com la indústria, els serveis, l’automoció, l’artesania i, fins i tot, l’habitatge, el medi ambient o les noves tecnologies.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*