Uncategorized

Convoquen una concentració davant el Carrefour de Cabrera per denunciar ‘explotació laboral’ per part de l’empresa

El sindicat CC.OO. ha convocat una concentració davant el centre comercial que Carrefour té a Cabrera de Mar per denunciar “l’explotació laboral de la multinacional” segons expliquen en un comunicat.

Segons CC.OO. Carrefour ha modificat els horaris i temps de treball per tal de no contractar personal temporal, sobretot els caps de setmana, quna hi ha més afluència de públic. El sindicat considera que aquesta decisió de la companyia francesa comporta “una modificació substancial de les condicions de treball ja que es veuran obligats a realitzar una jornada laboral més extensa durant els caps de setmana, amb torns partits, sobrecàrrega de treball, pitjors condicions i major risc d’afectació per la seva salut”.

En el comunicat, CC.OO. també denuncia que Carrefour ha reduït un 0’53% el salari, incomplint d’aquesta manera el conveni col·lectiu, en vigència fins a finals d’any i el text del qual -afegeixen- ha estat modificat per tal de no complir una sentència judicial que reconeix el dret dels treballadors a gaudir de cinc dissabtes de festa l’any.

La concentració d’aquest divendres també s’ha convocat a altres centres de la companyia de l’Estat espanyol. Al Maresme Carrefour té dos centres, el de Cabrera de Mar i el de Santa Susanna. També disposa de diferents supermercats a Pineda de Mar i Mataró.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*