Uncategorized

Polèmica a Premià de Mar per un expedient obert al cap de la policia

Una informació difosa pel grup municipal de Crida Premianenca en un programa de Ràdio Premià de Mar, relativa a un expedient obert al cap de la Policia Local per presumptes irregularitats, ha aixecat la polèmica entre el govern municipal (CiU-PSC) i aquest grup de l’oposició.

A través del web municipal el govern de la població ha criticat “la manca de responsabilitat i de discreció de Crida Premianenca sobre un fet intern que afecta directament a un treballador de l´Ajuntament i amb un procés obert”. També qualifica de “decebedor que hi hagi grups municipals que no facin un bon ús de la informació interna i vulguin treure rendiment polític davant situacions que afecten a terceres persones”. El govern municipal aclareix també que l’alcalde ha demanat discreció sobre aquest tema “per no enterbolir el procés en curs com per respecte al treballador afectat i a la seva presumpció d´innocència”.

Per la seva banda, Crida Premianenca ha acusat el govern de la població d’actuar amb “opacitat i manipulació” i de fer servir el web municipal “en benefici propi per mirar d’imposar oficialment el seu punt de vista”.

Per Crida Premianenca, un expedient al cap de la Policia Local “no és una trivialitat” i les qüestions internes de l’Ajuntament -com a definit el cas el govern- “incumbeixen als ciutadans”.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*