Uncategorized

Un dispositiu policial contra el tràfic de coure a l’Alt Maresme acaba amb dos detinguts

Un dispositiu conjunt dels Mossos d’Esquadra i les policies locals de Pineda de Mar, Malgrat de Mar i Tordera contra el tràfic de coure i altres metalls ha permès la detenció de dues persones per incompliment de la Llei d’estrangeria. Durant l’operació, que es va desenvolupar el passat 8 d’octubre de forma simultània als polígons industrials de les tres poblacions, s’han fet 109 identificacions, 67 escorcolls de vehicles i set intervencions de metall i cablejat elèctric.

L’operatiu també ha imputat dues persones per un delicte de robatori i furt d’ús de vehicle i ha donat compliment a dues ordres judicials d’esbrinament de domicili. A nivell administratiu s’han efectuat 32 denúncies administratives, 17 denúncies de la Unitat de Transports de la Regió Policial Metropolitana Nord de les quals, 14 han estar per excés de càrrega, una per manca de tarja de transports i dues per manca de document de control.

Per la seva banda les policies locals han fet 14 denúncies de les quals, set han estat relacionades amb el transport de mercaderies, dues per ordenances de civisme i cinc per infraccions de trànsit, concretament, tres per manca d’ITV, una per manca d’assegurança i una per tenir el permís de conducció B caducat. També s’ha immobilitzat un vehicles per excés de pes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*