Uncategorized

Detingut a Mataró per encastar un vehicle contra una discoteca

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 25 anys per encastar un vehicle robat contra una discoteca de Mataró i provocar set ferits i quantiosos danys materials a l’establiment. La policia l’acusa d’un delicte d’homicidi amb grau de temptativa, d’un de robatori i furt de vehicle, d’un de conducció temerària sota els efectes de l’alcohol i les drogues i un de danys i lesions.

Els fets han passat la matinada de diumenge a dilluns quan el jove, que havia estat expulsat del local una hora abans per provocar aldarulls, s’ha presentat amb un vehicle davant l’entrada de la discoteca i accelerat en direcció a la carpa de recepció fins encastar-se contra ella, provocant set ferits i quantiosos danys materials. Seguidament, el detingut ha fet marxa enrere i ha tornat a envestir l’entrada diverses vegades i ha pogut accedir amb el cotxe a la terrassa de la discoteca per on ha circulat destruint tot el que ha trobat al seu pas. Només s’ha detingut quan ha xocat contra una porta de vidre i un pòdium. Els vigilants del local han intentat treure’l del vehicle però el jove ha aconseguit fugir tot i que ha estat detingut minuts després pels Mossos d’Esquadra.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat els Bombers de la Generalitat, per tal de comprovar la seguretat de l’estructura de la discoteca, i efectius del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que han atès els ferits al mateix local. Un d’ells ha hagut de ser traslladat a l’Hospital.

En els propers dies el detingut passarà a disposició judicial del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Mataró.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*