Uncategorized

Pineda enceta cinc dies de festa major

Pineda de Mar ja es troba immersa en les activitats de la festa major que s’allargaran fins el proper dimecres, diada de Sant Joan. Enguany, una de les novetats més destacades és el concurs de fotografies relacionades amb la festa major que s’organitza entorn a les xarxes socials. Els participants hauran de penjar les seves fotos a Twitter, Instagram o Flickr amb l’etiqueta #PdMFM2012 i optaran així a diferents premis. Un d’ells serà la utilització de la imatge per a la festa major de l’any vinent.

Pel que fa al pressupost, el consistori ha explicat que aquest any la festa major suposa una despesa de 46.000 euros, 14.000 menys que el 2011. Per tal de poder dur a terme aquest estalvi, l’Ajuntament ha prescindit de la contractació d’orquestes reconegudes i ha optat per altres de menys cost alhora que també s’han reduit els dies d’actuacions. Aquesta retallada es veu compensada en certa manera per la coincidència amb alguns espectacles de renom del programa Arts d’Estiu com són les actuacions de Peret o Marina Rosell. D’altra banda, les barraques -que se celebren durant el cap de setmana- també contribueixen a generar un ambient festiu a la població.

El pregó de la festa major 2012 anirà a càrrec de l’Agrupament Escolta i Guia Montpalau El Cau, entitat que celebra el seu 50è aniversari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*