Uncategorized

Desmantellen una plantació de marihuana a Palafolls

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 43 anys i veí de Palafolls i ha imputat un altre, també veí de la població, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, concretament per tràfic de drogues.

El passat 5 de juliol per la nit la policia va rebre una trucada que alertava d’una baralla en un domicili de la urbanització Ciutat Jardí. Efectius de la policia local i dels Mossos d’Esquadra es van desplaçar fins a l’immoble però quan van arribar no van trobar ningú ni tampoc cap rastre de baralla ni discussió.

Els agents van entrar a una de les habitacions -ja que la porta d’accés era oberta- i van trobar diverses plantes de marihuana assecant-se així com estris diversos (una bàscula, focus, una sortida d’aire amb una turbina, un ventilador i un aparell d’aire condicionat en funcionament). Finalment, en una altra de les habitacions, la policia va localitzar 200 plantes de marihuana amb un sistema d’il·luminació, ventiladors i humidificadors en marxa.

La investigació va permetre dies després detenir un veí de Palafolls i imputar un altre per tràfic de drogues. El detingut va quedar en llibertat amb l’obligatorietat de comparèixer al jutjat que instrueix cas. La droga intervinguda tindria un valor superior a 28.000 euros al mercat il·lícit.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*