Comunicació Portada

Neix marina360, el portal de continguts digitals de Ràdio Marina

Ràdio Marina

marina360 és el nom resultant de la integració de tres60.cat en l’estructura empresarial de Ràdio Marina, la històrica emissora de ràdio comarcal de la Selva i l’Alt Maresme. 

Comença així una nova etapa en la que tres60.cat es converteix en el portal de continguts digitals de Ràdio Marina, aglutinant tota l’oferta digital actual i futura de l’emissora sota el nom de marina360.cat.

El nou portal oferirà els continguts informatius de Ràdio Marina, l’emissió online així com un canal de podcast que inclourà els continguts més destacats que s’emeten per FM (100.3 i 96.2) i també de nous que s’aniran incorporant en els propers mesos. La previsió és que la integració estigui enllestida a finals del proper mes de febrer, moment d’entrada en funcionament del nou portal de continguts digitals. En aquest moment es posarà en marxa el nou portal mentre que el web radiomarina.com es convertirà en l’espai corporatiu de l’emissora.

tres60.cat es la denominació que l’any passat 2020 va adquirir la fusió dels portals maresme360 i laselva360, fundats l’any 2010 i 2018 respectivament. Un dels trets característics del projecte és l’aposta del podcast a través de missatgeria instantània -Whatsapp i Telegram- com a canal alternatiu de difusió de continguts. Aquesta iniciativa va ser reconeguda l’any passat amb el Premi Innovació de Ràdio Associació i amb el Premi a la Millor Informació Digital dels Premis Carles Rahola.


Publicitat

Per la seva banda, Ràdio Marina és una emissora comarcal amb seu a Blanes que funciona des de l’any 1983. Des de llavors ha liderat el mercat de la radiodifusió privada a la Selva i l’Alt Maresme. L’any 2016 va ser reconeguda amb el Premi Nacional de Comunicació que atorga la Generalitat de Catalunya.

L’emissora ha iniciat aquest 2022 una nova etapa empresarial amb la digitalització com un dels pilars destacats del nou projecte que, per altra banda, conserva l’essència i ànima dels orígens: un producte radiofònic professional que combina música i informació amb el component de la proximitat com a valor destacat.

Continuïtat del podcast diari a Telegram

Un dels serveis que es mantenen amb la integració de tres60.cat i Ràdio Marina és el podcast diari d’actualitat comarcal. Es tracta d’un àudio que resumeix en dos minuts l’actualitat de proximitat de les darreres hores i que s’envia cada dia laborable de dilluns a divendres a les set del matí a través de Telegram.

Imatge: Seu de Ràdio Marina, a Blanes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*