Uncategorized

El PSC del Maresme recull gairebé 5.000 signatures a favor de les escoles bressol

El PSC del Maresme ha donat per finalitzada la campanya de recollida de signatures en favor de les escoles bressol públiques que va començar a principis de maig. En tot aquest temps han aconseguit unes 5.000 signatures de les quals 783 s’han recollit a la ciutat de Mataró i la resta a les 23 poblacions restants del Maresme en les quals les agrupacions locals socialistes han portat a terme la campanya. A més de la seixantena de taules que el PSC ha repartit per tota la comarca, els socialistes han presentat mocions en favor de les escoles bressol públiques a diversos municipis maresmencs.

El primer secretari del PSC al Maresme, Xavier Amor, s’ha mostrat “content per la resposta de la ciutadania a aquesta campanya, que ha vingut a signar més enllà de les sigles”. Per la seva banda la secretària d’Educació, Maribel Illescas, ha dit que “la Generalitat ha generat una gran incertesa en manifestar que rebaixarà les subvencions a les escoles bressol municipals dels 1800 euros actuals fins als 1000 euros per alumne per al curs vinent, el que suposarà que cada família haurà d’assumir un cost extra d’entre 80 i 100 euros mensuals”.

Les signatures, que ja han estat lliurades a la seu central del PSC, seran entregades properament a la Generalitat de Catalunya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*