La Selva Portada Societat

Uns lladres fan esclatar amb explosius un caixer automàtic de Riudellots

El caixer automàtic de Riudellots destrossat pels explosius

El caixer automàtic de Riudellots destrossat pels explosius. Foto: Xavier Pi/ACN

Uns lladres han fet esclatar amb explosius el caixer automàtic de la sucursal del Banc Santander de Riudellots de la Selva, al carrer Acàcies. Els fets han tingut lloc aquesta passada matinada cap a dos quarts de quatre de la matinada quan els veïns han sentit un gran soroll. Quan han sortit al carrer per veure què passava han vist un cotxe amb dos individus que fugia del lloc a gran velocitat.

L’explosió ha provocat importants destrosses a l’entitat però els lladres no s’han pogut endur els diners i els Mossos d’Esquadra han trobat el cotxe amb què els lladres han fugit abandonat a Caldes de Malavella poca estona després. No és el primer cop que aquesta sucursal pateix un robatori d’aquest tipus. L’any passat, uns encaputxats van encastar-hi una grua i van arrencar el caixer. I fa cinc anys, al 2016, uns altres lladres també van rebentar el caixer amb el mateix mètode que el d’aquesta matinada.

Segons els testimonis, es creu que els lladres eren dos homes. El cas el porta ara la Unitat d’Investigació Avançada dels Mossos, un servei de la Divisió Central d’Investigació. La policia treballa per donar identificar els delinqüents.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*