Uncategorized

Oberta la convocatòria del 19è concurs de fotografia per a joves

Les regidories de joventut de sis pobles maresmencs –Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Premià de Dalt, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar– han obert la convocatòria del 19è concurs de fotografia per a joves que organitzen de forma conjunta. El concurs s’adreça a joves maresmencs d’entre 12 i 30 anys i que no siguin professionals de la fotografia. La temàtica és lliure i els participants poden presentar dues fotografies cadascun en color, blanc i negre o en format digital fent servir qualsevol tècnica abans de l’11 de maig.

Cada categoria estarà dotada de dos premis consistents en xecs regal per a material audiovisual. En el grup A (participants de 12 a 17 anys) el primer premi és de 150 euros i el segon de 75 euros. En el grup B (de 18 a 30 anys) els premis són de 300 euros per al primer i 200 euros per al segon.

El veredicte i lliurament de premis es farà públic el 18 de maig a l’Hotel d’Entitats de Cabrils on també es farà la inauguració de l’exposició de fotografies participants, que serà itinerant pels sis pobles organitzadors.

Enllaços relacionats:
Bases del concurs


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*