Economia Lloret de Mar Portada

Lloret torna a activar la campanya 'Selvatans, ganes de canviar de vistes?'

Amb la recuperació del confinament comarcal Lloret de Mar ha tornat a activar la campanya “Selvatans, ganes de canviar de vistes?”. Es tracta d’una acció que busca atreure l’atenció dels habitants de la comarca de la Selva ara que la mobilitat torna a estar restringida a nivell comarcal. Els veïns i veïnes de la comarca que visitin Lloret de Mar en els propers dies i facin una consumició en qualsevol bar, restaurant o cafeteria de la població obtindrà una entrada gratuïta per aquell dia per a qualsevol equipament cultural dels que integren el Museu Obert de Lloret.
Entre els espais que es poden visitar de manera gratuïta hi ha les restes arqueològiques del Turó Rodó, el Museu del Mar o els Jardins de Santa Clotilde, entre d’altres.
Uns 200 veïns i veïnes de la comarca de la Selva van gaudir de la primera edició de la campanya, que es va posar en marxa poc després de la recuperació de la mobilitat comarcal. La comarca de la Selva està formada per 26 municipis i un total de 117.617 habitants segons dades de l’Institut Català d’Estadística de Catalunya de l’any 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*