Caldes de Malavella Portada Societat

Caldes de Malavella suspèn el carnaval a causa de la Covid-19

Comparsa del carnaval de Caldes de Malavella de 2020. Foto: Aj. Caldes

L’Ajuntament de Caldes de Malavella ha suspès el carnaval de 2021 a causa de la situació sanitària provocada per l’augment de casos de Covid-19. Enguany, doncs, les trenta-cinc carrosses que altres anys han desfilat per Caldes no podran assistir a una de les fites més destacades de l’hivern.
Les dades sanitàries actuals han obligat l’Ajuntament de Caldes de Malavella a suspendre el carnaval de la vila. Aquesta hauria estat la setena edició de la rua i, de fet, la de l’any passat va ser l’últim acte multitudinari que es va celebrar abans de l’esclat de la pandèmia. Gemma Alsina, regidora de Festes, ha anunciat la decisió presa aquesta setmana. “Aquest any no podem fer el carnaval tal com el fem cada any a  Caldes. Ens sap greu prendre aquesta decisió, però ens cal ser curosos i reduir al màxim els contactes socials per reduir la propagació de la Covid-19”, ha dit.
En edicions anteriors, el carnaval de Caldes havia comptat amb la participació de fins a trenta-cinc carrosses; i, fins i tot, n’hi havia hagut en llista d’espera. La rua de carnaval també contemplava una festa posterior al pavelló on es premiaven les millors disfresses i carrosses. Enguany, però, aquesta celebració tampoc es podrà dur a terme.
L’Ajuntament ha afegit que posa la vista al carnaval de 2022 “sempre que la situació sanitària així ho permeti”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*