Blanes Portada Salut

Suspenen temporalment les visites als pacients ingressats a l'hospital de Blanes

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha decidit suspendre les visites als pacients ingressats a l’hospital de Blanes. Es tracta d’una decisió presa arran de la situació epidemiològica provocada per la Covid-19 i l’empitjorament de les dades. La nova mesura entra en vigor avui dijous 7 de gener i estarà activa fins a nou avís.
Fins ara, els hospitals de la Corporació permetien l’entrada d’un acompanyant per pacient dins de l’horari de visites establert. Però tal com s’informa en un comunicat, aquesta mesura queda anul·lada per disminuir l’afluència de gent als centres hospitalaris. Així doncs, només es permetrà la visita d’una persona en casos excepcionals, com per exemple en situació de final de vida o infants hospitalitzats, i sempre sota criteri del personal assistencial. En el cas de les consultes externes mantenen la limitació d’un sol acompanyant només en aquelles situacions imprescindibles.
La implantació d’aquesta nova mesura coincideix amb l’entrada en vigor de les noves restriccions anunciades pel Departament de Salut a causa de l’augment de casos positius per coronavirus en els últims dies.
La Corporació de Salut també ha suspès les visites als pacients ingressats a l’hospital de Calella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*