Economia La Selva Portada

El Consell Comarcal contracta 14 persones en el marc del programa Treball i Formació Covid-19

Treball i formació 2020

El Consell Comarcal de la Selva ha contractat catorze persones de perfil administratiu, en el marc de la convocatòria extraordinària del Programa Treball i Formació COVID-19. Segons expliquen des de l’ens comarcal en una nota de premsa, l’objectiu és “donar resposta a les necessitats de les entitats locals en el context de crisi” donat que una de les necessitats detectades ha estat la dificultat de la ciutadania de la comarca de la Selva per apropar-se a l’administració i realitzar tràmits electrònics. Les contractacions tenen una durada inicial de nou mesos.
Les principals tasques que realitzaran les persones contractades són suport a la ciutadania, especialment col·lectius vulnerables, en les gestions de tràmits telemàtics, gestió de tràmits referents a l’ensenyament a distància i en serveis digitals d’ús quotidià. També impulsaran i donaran suport en la tramitació de l’IDCAT, registre en espais de salut digitals, i en plataformes i xarxes socials.
Entre les seves tasques també hi ha la de realitzar formació a col·lectius desfavorits perquè puguin esdevenir autònoms en relació amb l’ús d’internet, aplicacions mòbils i eines de comerç electrònic i el suport en tràmits de sol·licituds d’ajuts municipals.
Els Ajuntaments col·laboradors i que han signat un conveni un conveni amb el Consell Comarcal de la Selva són Anglès, Amer, Caldes de Malavella, La Cellera de Ter, Fogars de la Selva, Riells i Viabrea, Riudellots de la Selva, Sant Feliu de Buixalleu, Santa Coloma de Farners, Sils, Tossa de Mar, Vilobí d’Onyar i Vidreres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*