Lloret de Mar Portada Turisme

Prop de 800 persones han participat al Lloret Summer Nature

Lloret Turisme ha presentat les dades del Lloret Summer Nature, el programa que durant els mesos de juliol, agost i setembre ha ofert tota una sèrie d’activitats a l’aire lliure. Més de 800 persones han participat del programa dut a terme per Xatrac, l’associació mediambiental ubicada al Centre d’Interpretació del Medi Natural de la Casa del Mar.
La Lloret Summer Nature d’aquest estiu ha apostat per sortides d’snorkel, activitats familiars o nedades per les Rutes de Mar, els senders marítims senyalitzats que ressegueixen els camins de ronda entre Lloret i Santa Cristina. En total 796 persones han participat en les diferents activitats del programa. L’snorkel, la proposta més reeixida, ha comptat amb 239 inscripcions. En aquest sentit, Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, explica que “els participants han destacat especialment la combinació d’snorkel amb la descoberta de la flora i la fauna marina del litoral lloretenc de la mà de biòlegs”. Aquesta era una proposta especialment pensada per a famílies.
Les gimcanes familiars “L’enigma del Bosc” i “L’enigma dels Jardins” han comptat amb 72 inscripcions. Per últim, les nedades per les Rutes de Mar, amb 63 inscrits, han posat de manifest un increment de participació a mesura que avançava l’estiu.

Reivindicar el turisme local en temps de Covid-19

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, explica que “arran de la pandèmia de Covid-19 hem pogut copsar a través de la nostra plataforma d’intel·ligència turística Mabrian un fort increment de la posada en valor del producte de turisme actiu. Aquesta temporada 2020 ha passat a ser el segon producte en interès amb un 22%, mentre que el 2019 se situava només en un 9%”.
D’altra banda, el Lloret Nature Summer també ha comptat amb un stand informatiu ubicat a la platja de Fenals on setmanalment es donaven a conèixer les propostes de descoberta de la fauna i flora marina. Un total de 422 persones s’hi han acostat per conèixer algunes de les curiositats del mar mitjançant jocs de biologia marina.
Les activitats que s’han organitzat tenien un cost simbòlic de 2€. Aquest import es destinarà a finançar una jornada de conscienciació mediambiental, prevista pel mes de juny de 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*