Destacats Pineda de Mar Portada Societat

L’Ajuntament de Pineda estudia instal·lar terrasses a les calçades

Ajuntament de Pineda de Mar. Foto: maresme360

L’Ajuntament de Pineda de Mar estudia donar permisos excepcionals a la restauració per a poder instal·lar terrasses a les calçades. Aquestes noves terrasses ocuparien un màxim de dos aparcaments

El ple municipal del dilluns vinent de Pineda de Mar portarà a debat l’atorgament de llicències a la restauració municipal per a la instal·lació de terrasses a la calçada. Serà un permís excepcional i en cap cas permanent per aquells establiments que no comptin en l’actualitat amb terrassa ni pati interior. S’estudia que, mentre durin les restriccions d’aforament a l’interior dels locals, la restauració del municipi pugui instal·lar terrasses en places d’aparcament.

Les noves terrasses ocuparien un màxim de dos aparcaments; és a dir, 10 metres lineals. A més, es trobarien el més a prop possible de la façana de l’establiment. Així mateix, s’instal·larien elements de protecció de formigó per a garantir la seguretat de vianants, vehicles i clients. Les despeses aniran a càrrec de l’Ajuntament, tot i que els establiments s’hauran de fer càrrec de la taxa per ocupació de via que determina l’ordenança fiscal municipal.

Si s’aprova la proposta es preveu que els establiments puguin començar a sol·licitar aquest permís d’instal·lació de les terrasses a partir de mitjans de la setmana que ve. Actualment l’aforament dins de bars i restaurants es redueix al 30% del total. 


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*