Destacats Esports Malgrat de Mar Portada

Malgrat acollirà el campionat de vòlei platja de Sport Volei Amateur Tour

Presentació de l'SVATour de Malgrat. Foto: Aj. Malgrat

Malgrat de Mar acollirà els dies 12 i 13 de juny la competició de vòlei platja SVATour d’aquest estiu. La platja de l’Astillero allotjarà algunes proves d’aquest circuit, que també inclourà les platges de Mataró.

El regidor d’Esports i Turisme de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Ludwig Hasko, acompanyat del representant de l’Associació d’Hotelers de Malgrat, Miquel Casajuana, i del representant de l’Associació SVAT (Sport Volei Amateur), Daniel Lienas, van presentar ahir el circuit de vòlei platja. Així, Malgrat de Mar acollirà els dies 12 i 13 de juny la competició de vòlei platja SVATour d’aquest estiu. Les proves es disputaran a la platja de l’Astillero.

Hasko ha destacat que les característiques de les platges de Malgrat, amb més de 4 quilòmetres, “són ideals per a la pràctica del vòlei platja”. A més, ha posat de valor la importància de diversificar l’oferta turística i ajudar el sector. És per això que la competició s’organitza de manera conjunta amb l’Associació d’Hotelers.

Un impuls per al sector turístic

Miquel Casajuana ha afirmat que “aquestes iniciatives ens ajuden a tenir una mica il·lusió després d’un any molt complicat” marcat per la pandèmia de Covid-19. Casajuana s’ha mostrat molt satisfet de col·laborar amb l’Sport Volei Amateur Tour i ha dit que espera que “a partir d’aquest any puguem créixer cada cop més i consolidar Malgrat en l’àmbit comarcal, nacional i fins i tot internacional com a destinació de referència per al vòlei platja”.


Publicitat

Per la seva banda, Daniel Lienas ha detallat que Malgrat té unes “platges molt maques i grans, ideals per a un esdeveniment esportiu com el que estem preparant”. Lienas ha explicat que la voluntat és que la competició tingui una continuïtat i un futur lligat a Malgrat.

El circuit de vòlei platja se celebrarà a la platja de l’Astillero de Malgrat, tot i que també inclourà platges de Mataró, Tarragona i Castelldefels, entre d’altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*