Maresme Portada Societat

La Volta Ciclista a Catalunya torna un any més al Maresme

Imatge de la Volta Ciclista a Catalunya

Aquest dilluns comença l’edició número 100 de la Volta Ciclista a Catalunya, que passarà per diversos municipis de la comarca del Maresme. La primera etapa -de mitja muntanya i de 178,5 quilòmetres- té inici i final a Calella, i passarà per diversos municipis de la comarca, com Pineda, Santa Susanna, Malgrat, Palafolls, Tordera, Arenys de Munt, Sant Iscle de Vallalta, Sant Cebrià de Vallalta i Sant Pol de Mar. La Volta, a més, tornarà al Maresme el proper dissabte, concretament per finalitzar la penúltima etapa procedent de Tarragona.

Enguany, i degut a les restriccions sanitàries per contenir la pandèmia de la Covid-19, no es permetrà la presència de públic a les sortides i arribades. Per altra part, el Servei Català de Trànsit ha informat de diverses restriccions de trànsit a les vies per les quals passa la cursa com, per exemple, l’N-II, la GI-682 (Tordera) o la B-682 (Palafolls), entre altres.

El centenari de la Volta Ciclista a Catalunya s’havia d’haver celebrat l’any passat però es va haver de suspendre per l’arribada de la pandèmia del coronavirus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*