Canet de Mar Cultura Destacats Portada

Elaboren un estudi per definir el model del futur teatre municipal de Canet de Mar

El Centre d’Estudis i Recursos Culturals (CERC) de la Diputació de Barcelona ha elaborat un estudi sobre el futur teatre municipal de Canet de Mar. L’objectiu és que, un cop finalitzin les obres, l’equipament tingui un marc econòmic i de gestió per dur a terme les seves activitats.

Amb la represa dels treballs de rehabilitació de l’antic teatre Odèon i la compra del Centre Parroquial (Centru), l’Ajuntament es planteja la necessitat d’elaborar una proposta per al funcionament dels dos equipaments de manera coordinada. Aquesta proposta ha de configurar el programa d’activitats del que s’anomenarà Teatre Municipal de Canet de Mar. El document ha dissenyat un pla d’activitats, una proposta d’organització, un pla de recursos humans i un pressupost ordinari anual.

L’estudi s’ha elaborat amb el suport del CERC i de l’Oficina de Difusió Artística (ODA). A més, ha comptat amb la participació d’entitats culturals i cíviques del municipi, especialment les vinculades als espais escènics objecte del projecte: l’Associació El Centru i l’Associació Cultural Plataforma Odèon (ACPO).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*