Argentona Mataró Portada Societat

Desmantellades dues plantacions de marihuana a Mataró i Argentona

Imatge de recurs dels Mossos d'Esquadra Foto: Aj. Canet

Els Mossos d’Esquadra han detingut sis persones d’entre 20 i 58 anys com a presumptes responsables de dues plantacions de marihuana a Mataró i Argentona. Se’ls acusa d’un presumpte delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluïd elèctric.

La investigació va començar arran d’unes queixes veïnals per una olor molt forta que provenia d’una casa del carrer d’en Passet de Mataró, situada a prop d’una escola. Els investigadors van saber que la casa estava llogada i amb la llum punxada. Més tard, la investigació va poder relacionar aquesta casa amb una altra situada a l’Avinguda de Montserrat d’Argentona.

Els agents van dur a terme el 29 de gener un dispositiu on hi van intervenir 63 efectius. Es van fer dues entrades i escorcolls simultanis entre Mataró i Argentona. Concretament en la casa de Mataró es van detenir quatre persones, es van intervenir 1.525 plantes en avançat estat de creixement i 1.100 euros. En la casa d’Argentona es van detenir dues persones, es van intervenir 5.000 euros i 997 plantes en fase de creixement.

Els sis detinguts van passar a disposició judicial el dia 30 de gener al Jutjat de Mataró, el qual va decretar llibertat amb càrrecs.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*