Destacats Portada Sant Cebrià de Vallalta Societat

Els Mossos detenen dues persones per robar a Sant Cebrià de Vallalta

Imatge de recurs dels Mossos d'Esquadra Foto: Aj. Canet

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 22 de gener els dos presumptes autors de tres robatoris amb força a Sant Cebrià de Vallalta. En concret, els fets es van produir a la urbanització de Castellar d’Índies.

El 22 de gener es va produir la detenció d’una dona de 44 anys i un home de 34 anys, tots dos acusats d’haver fet tres robatoris amb força a Sant Cebrià. El primer es va produir el 28 d’agost pels volts del migdia. Els lladres van entrar forçant la porta d’una casa del carrer Canigó i es van endur maquinària de manteniment del jardí. El 3 de desembre van entrar a una altra casa al mateix carrer; en aquest cas, van forçar la finestra del lavabo i es van endur objectes i electrodomèstics.

L’últim fet va conegut va ocórrer el 5 de gener a la matinada. Els presumptes autors dels robatoris van entrar, en aquella ocasió, a una tercera casa del mateix carrer. Aquest cop, però, van ser sorpresos pels veïns i van sortir corrents del lloc.

La investigació va concloure el 22 de gener amb la identificació i detenció dels presumptes autors dels tres robatoris amb força. Els dos detinguts, amb nombrosos antecedents per fets similars, van passar a disposició del jutjat de guàrdia d’Arenys de Mar, el qual va decretar llibertat amb mesures cautelars.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*