Cultura Destacats Pineda de Mar Portada

Publicat el veredicte de l’11è Premi OMBÚ de Fotografia de Pineda

L’Ajuntament de Pineda de Mar i el Col·lectiu de Fotògrafs de Pineda han fet públic el veredicte de l’11è Premi OMBÚ de Fotografia. Enguany, les restriccions provocades per la Covid-19 han impedit la celebració de l’entrega de premis.

Un cop finalitzada la votació de l’onzena edició del Premi OMBÚ, l’Ajuntament de Pineda i el Col·lectiu de Fotògrafs de la vila han donat a conèixer el veredicte de les diferents categories. Felipe Bravo ha estat el guanyador del primer premi; Josep Lluís Fillat del segon premi; Joan Garriga del tercer premi; Xavier Palau del premi a la fotografia d’autor local i Joaquín Melero del premi a la votació popular.

Enguany, les restriccions derivades de la pandèmia de Covid-19 han impedit la celebració de l’acte de lliurament de premis. Així doncs, els cinc guanyadors seran notificats per correu electrònic.

La fotografia en temps de Covid

El context sanitari i el confinament han estat els protagonistes de la majoria de les fotografies participants. Així, el primer premi retrata una Plaça Catalunya en sol·licitud feta amb els primers rajos del dia. En contraposició, el segon premi mostra una Plaça d’Espanya plena de vida amb una actuació castellera prèvia a la pandèmia. Tant el tercer com el premi a l’autor local ens traslladen a la platja; en concret, al búnquer de la platja dels Pescadors i a una guingueta.


Publicitat

Per últim, la fotografia premiada a la votació popular representa un pi i la silueta d’una persona contra la força del vent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*