Uncategorized

L’empresa municipal Viserma de Vilassar de Dalt sol·licita un concurs de creditors

L’empresa municipal Viserma de Vilassar de Dalt ha sol·licitat acollir-se a un concurs de creditors que permeti solucionar la complicada situació per la que travessa. En declaracions a maresme360.cat, l’alcalde de la població, Xavier Godàs, ha dit que la sol·licitud del concurs de creditors és “un acte de responsabilitat de la Junta General i del Consell d’Administració” ja que l’auditoria encarregada pel nou govern municipal “ha confirmat la situació d’insolvència de l’empresa”.

L’alcalde també ha dit que l’objectiu d’aquesta actuació és “reconduir la situació econòmica de Viserma, fer front als deutes que arrossega i fer-la viable, ja que el consistori no es plantega la possibilitat d’extingir-la”. Xavier Godàs també ha assegurat que no es contemplen acomiadaments i que volen comptar amb els treballadors per elaborar el pla de viabilitat.
Godàs atribueix la situació actual de Viserma a la dificultat que ha tingut l’empresa per vendre o llogar els habitatges construits a la zona de Can Manyé.

Viserma tenia l’any 2010 un pressupost de 6 milions d’euros, un deute financer acumulat d’uns 13 milions d’euros i un pendent de pagament, només a creditors comercials a data 31 de desembre de 2010, de 1,5 milions d’euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*