Destacats Portada Societat Tordera

Comencen les obres d’accés a les urbanitzacions de Tordera

Projecte de construcció d’una rotonda a la BV-5122 d'accés a la urbanització Niàgara Parc de Tordera. Foto: Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona inicia aquesta setmana les obres de construcció d’una rotonda per facilitar l’accés a les urbanitzacions Niàgara Parc i Parc dels Prínceps II de Tordera i Fogars de la Selva.

La Diputació ja ha engegat les obres de construcció d’una rotonda al Pk 4,22 de la carretera BV-5122. Les obres tenen un pressupost de licitació de 759.552 euros i han de facilitar l’accés a les urbanitzacions Niàgara Parc i Parc dels Prínceps II de Tordera i Fogars de la Selva. El termini d’execució és de nou mesos.

Les principals actuacions d’aquesta obra són la construcció d’una rotonda de 36 m de diàmetre exterior, la renovació superficial del ferm entre els Pk 3,400 i 4,360 de la carretera i l’adequació de la senyalització horitzontal de codi i orientació a la normativa actual. Així mateix, l’actuació també inclou el soterrament de línies de telefonia, el desviament de serveis afectats, una nova canalització per a xarxa de fibra òptica i el drenatge de la carretera.

Així mateix, les obres inclouen la instal·lació de nou enllumenat LED de baix consum i l’adequació de les parades de bus amb marquesina. També aposten per mesures correctores en el paisatge amb hidrosembra en els punts que ho requereixin i la reordenació dels accessos entre els Pk 0,270 i 4,200 de la carretera.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*