Calella Portada Societat

21 persones ingressades per coronavirus a l’Hospital de Calella

Les darreres xifres de la pandèmia del coronavirus a l’Hospital de Calella indiquen que hi ha 21 persones ingressades en aquest centre per aquesta malaltia. Respecte al darrer recompte (22/10) facilitat per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’han registrat 9 ingressos, 2 altes i 3 defuncions, que corresponen a pacients de l’àmbit sociosanitari on, a més, hi ha 13 pacients ingressats positius. En relació a aquest brot s’han detectat tres positius més donat que es van tornar a fer proves als pacients que el primer test havia donat un resultat no concloent.

Fins ara aquest brot ha afectat un total de 21 pacients, 18 dels quals estan hospitalitzats i s’han registrat 3 defuncions. Dels pacients ingressats, 13 es troben a la planta de mitjana estada, que ja es va sectoritzar, i 5 a la primera planta de medicina interna. Des de la Direcció s’està fent un seguiment acurat dels casos i vigilant de prop l’evolució dels pacients.

El risc de rebrot a l’Alt Maresme se situa en els 732 punts i l’RT (taxa de reproducció del virus) és de l’1,73. Hi ha 22 professionals sanitaris afectats per la malaltia entre tots els centres de la Corporació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*