Uncategorized

El govern de Llavaneres diu que ha actuat ‘en defensa de l’interès públic’ amb la convocatòria del Ple extraordinari per resoldre el contracte amb l’antiga Proinosa

El govern municipal de Sant Andreu de Llavaneres (CiU-PP) ha explicat perquè va convocar l’últim Ple extraordinari i urgent en el qual es va resoldre el contracte que el consistori tenia amb l’emprea Altiare (antiga Proinosa). La convocatòria d’aquest Ple va originar les crítiques de tots els grups de l’oposició que van decidir no assistir a la sessió.

La regidora d’Urbanisme, Sandra Carreras, ha explicat a maresme360.cat que l’equip de govern va informar tots els grups municipals que convocoria un Ple extraordinari ja que aquest punt no es va poder incloure en la darrera sessió ordinària perquè faltava un informe preceptiu de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat que no es va rebre fins el 27 de setembre, just l’endemà de l’últim ple municipal.

Carreras diu que els grups de l’oposició eren coneixedors d’aquesta situació i que quan l’Ajuntament va rebre l’informe es va procedir a formalitzar l’expedient. La regidora d’Urbanisme també ha explicat a aquest mitjà que aquesta “era una qüestió que calia resoldre de manera urgent per reclamar el més aviat possible els nostres drets als administradors concursals i estalviar-nos possibles complicacions futures. A més, l’Ajuntament de Llavaneres defensa amb aquest acord aprovat la seva condició de creditor preferent posicionant al consistori en una posició avantatjada per poder rebre els 15 milions d’euros que reclama per poder completar el projecte de la zona esportiva”.

La regidora afegeix que la convocatòria d’aquest ple no va en contra de ningú i que “és una defensa a ultrança de l’interès públic”.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*