Uncategorized

Les obres que es fan a cinc estacions de tren del Maresme s’acabaran a finals d’any o principis del 2012

Les obres que es fan a cinc estacions de tren del Maresme (Pineda de Mar, Malgrat de Mar, Canet de Mar, Arenys de Mar, Premià de Mar) s’acabaran a finals d’aquest any o principis del 2012. Així ho ha comunicat el gestor d’infraestructures ferroviàries Adif que ha fet balanç en un comunicat del conjunt d’actuacions que s’han fet a la línia R1 de Rodalies. Al Maresme només quedarà pendent l’execució de les obres de l’estació de Sant Pol, un projecte paralitzat fins que l’Ajuntament i el govern de l’Estat no arribin a un acord.

En els últims mesos s’han completat les obres a les estacions de Montgat, Montgat Nord, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró, El Masnou, Calella, Tordera, Cabrera-Vilassar, Vilassar de Mar, Ocata, Santa Susanna i Caldes d’Estrac.

Els treballs realitzats consisteixen en l’elevació i prolongació de les andanes, la modernització i construcció de passos entre andanes incloent ascensors, i la renovació o instal·lació d’escales fixes o mecàniques. La inversió total a la línia R1 de Rodalies ha estat de més de 51 milions d’euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*