Cultura Destacats Montgat Portada

Montgat celebra des d’avui el vintè aniversari del CurtcircKit

Espectacle de malabars al CurtcircKit 2019. Foto: CurtcircKit

Montgat celebra del 2 a l’11 d’octubre la vintena edició del Festival CurtcircKit amb diverses actuacions de reconegudes companyies de circ. El Festival es realitzarà a diversos espais del municipi, tant oberts com tancats.

El CurtcircKit 2020 engega motors aquest vespre a la Sala Pau Casals amb l’acte inaugural de la mà de Karl Stets i el seu espectacle Cuerdo. Abans d’això, els espectadors podran gaudir de l’espectacle Absurd de Circ Vermut. Demà a la tarda hi ha previstes les actuacions de La Bella Tour Ven al Parc del Tramvia. A més, a partir d’aquest dissabte també es podrà gaudir cada dia -abans de la primera actuació- de l’espectacle de Palomitero de Delaflower. El diumenge a la tarda el Parc del Tramvia tornarà a acollir dos espectacles de circ; en aquest cas, seran Gregaris de la Cia. Soon i Sobrerodes de la Cia. Yidor -a les 17h i a les 18.15h respectivament.

La vintena edició del CurtcircKit s’allargarà fins el cap de setmana vinent. Així, el divendres 9 es representarà Ricky el profesor de tenis de Jose Luis Redondo i Contigo me voy de Mi Santa Company. El dissabte dia 10 encara es podrà gaudir de Bastian Solo The King of acrobatics a la Plaça dels Segadors. El punt i final a la nova edició del Festival el posarà Joan Català amb la seva obra Pelat el diumenge 11 al Parc de les Bateries. Abans, però, la companyia La Sincro aterrarà a Montgat per a representar la seva premiada obra OhLimpiadas! a les cinc de la tarda.

Vint anys del Festival CurtcircKit

El CurtcircKit va néixer el 2001 i ha anat creixent fins a consolidar-se com un dels festivals de circ de referència. A dia d’avui no només aposta per una programació nacional i internacional de companyies i artistes de renom, sinó que també reserva un espai per a artistes
emergents. L’objectiu del CurtcircKit és donar suport a la creació artística en l’àmbit del circ, apropar-lo a nous públics i consolidar la fidelització del públic habitual.


Publicitat

Enguany, i en el marc de la pandèmia de Covid-19, els espectacles tenen un aforament reduït i cal reservar les entrades prèviament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*