Uncategorized

La regidoria d’inserció i orientació laboral de Malgrat aposta per la formació per trobar feina

La regidora d’inserció i orientació laboral de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Rosa Maria Aubanell (PP), sol·licitarà al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) la implantació al municipi d’un curs d’anglès i un altre d’alemany adreçats a persones en situació d’atur. Els cursos, que serviran per adquirir formació en matèria d’atenció al públic, tindran una durada de 220 hores cadascun.

La regidora també ha anunciat que sol·licitarà un curs d’Empleat d’Oficina, dividit en quatre mòduls orientat a formar persones en tot allò que estigui relacionat amb les tècniques administratives d’oficina, els aspectes administratius de la gestió empresarial, l’informàtica i l’ofimàtica bàsica i les aplicacions informàtiques avançades en la gestió empresarial. Aquest curs s’impartirà en 470 hores.

La regidora popular ha explicat que la voluntat del seu grup és “apostar per aquelles polítiques que serveixin per a “formar professionalment a les persones en situació d’atur i dotar-les d’eines que els facilitin l’entrada i incorporació al món laboral”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*