Portada Tossa de Mar Turisme

El fons inversor Azora compra l'Arenas Resort Giverola de Tossa de Mar

El fons inversor Azora ha comprat el complex de vacances Arenas Resort Giverola, situat a Tossa de Mar. Preveu invertir 40 milions d’euros per ampliar-lo i reformar-lo. L’objectiu és reposicionar el complex per convertir-lo en una destinació de natura i esport.
L’Arenas Resort Giverola, fins ara propietat d’un grup suís, ocupa més de 35 hectàrees i té 213 apartaments. Ara, el grup d’inversió Azora n’ha tancat la compra a través del seu fons Azora European Hotel and Lodging (Azora EH&L).
El complex, amb accés directe a Cala Pola i Cala Giverola, ocupa més de 35 hectàrees. Es va construir al 1988 i consta d’un hotel amb 213 apartaments, un càming de luxe (glàmping), cinc restaurants i bars, instal·lacions esportives, piscines i un spa. Per gestionar-lo, Azora ha escollit la cadena hotelera gironina Med Playa i preveu invertir-hi uns 40 MEUR per reformar-lo íntegrament i ampliar-ne tant l’hotel com el càmping.

Reobertura aquest juny

Segons informen Azora i Med Playa, es preveu que l’hotel reobri aquest proper mes de juny. L’obertura del glàmping, però, es retardarà fins a la temporada 2022, un cop acabin les obres de reforma que ja s’hi estan duent a terme. En total, aquí hi haurà 125 bungalows, 62 tendes de campanya de luxe i 126 places per a autocaravanes.
Pel que fa a l’hotel, el fons d’inversió planteja reformar-lo amb l’objectiu de “reposicionar l’actiu i aconseguir una qualificació de quatre estrelles”. La rehabilitació es farà en dues fases (la primera de les quals es preveu començar al mes de novembre, quan s’acabi la temporada).
El Giverola Resort de Tossa de Mar s’afegeix a la cartera d’inversions d’Azora EH&L, que ja inclou deu hotels més del catàleg de llançament i quatre hostels, repartits entre l’estat espanyol, Portugal, Itàlia i Bèlgica. Per la seva banda, el grup Med Playa, amb seus a Girona i Benidorm, és una de les principals cadenes hoteleres de l’estat espanyol. Fundada el 1967 a la Costa Brava, la seva expansió va començar a Benidorm i va continuar a la Costa del Sol, Salou i el Maresme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*