Uncategorized

Aquest divendres es constitueix el nou Consell Comarcal del Maresme

Aquest divendres al migdia està previst que es constitueixi el Consell Comarcal del Maresme per al mandat 2011-2015 que va sorgir de les eleccions municipals del 22 de maig. A l’ens comarcal, governat per CiU i PP, tenen representació 7 formacions polítiques: CiU (12 consellers); PSC (9); PP (4); ERC(4); ICV (2); CUP (1) i PxC (1). Tot seguit s’ha de celebrar el Ple d’organització que ha de servir per definir la nova estructura de funcionament del Consell Comarcal.

Inici del nou mandat amb els comptes sanejats

El Consell Comarcal del Maresme ha tancat el mandat 2007-2011 sense deute financer i amb uns resultats de tresoreria positius. Són dades que es desprenen de l’estat d’execució del pressupost i de l’estat de tresoreria, dos informes que formen part de la documentació que el govern sortint ha entregat al nou en el traspàs de poders.

La posició de la tresoreria del Consell Comarcal és de 242.097,02 euros, una vegada liquidats tots els pagaments previstos a finals del mes de juliol. Aquesta quantitat, sumada als ingressos ja confirmats per a finals d’aquest mes de juliol, donaran un saldo de 990.638,24 euros en comptes bancàries.


Publicitat

El Consell Comarcal del Maresme té un pressupost per aquest any de més de 41 milions d’euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*