Cultura Portada Riudellots de la Selva

Fiporc, la fira gastronòmica de Riudellots, es farà en línia

Fiporc se celebrarà telemàticament el dissabte 20 de febrer. Foto: Aj. Riudellots

Fiporc, la fira gastronòmica de Riudellots de la Selva que té el porc com a principal protagonista, s’adapta a les mesures sanitàries i es farà en línia. Així, el dissabte 20 de febrer es podrà gaudir de les activitats de manera telemàtica. 
El cuiner i presentador de televisió Marc Ribas encendrà els fogons del Fiporc aquest 20 de febrer per a fer unes demostracions de receptes elaborades amb productes derivats del porc. El showcooking tindrà lloc d’11 a 13 h i serà retransmès en directe per TV Girona i pel canal de Youtube de l’Ajuntament de Riudellots.
L’alcaldessa de Riudellots, Montserrat Roura i el regidor i responsable de Fiporc, Josep Santamaria Moreno, han explicat que ben aviat es donaran a conèixer els ingredients de la recepta que cuinarà Marc Ribas. Així, els espectadors podran comprar-los i seguir la recepta des de casa.

Fiporc, la fira gastronòmica de Riudellots des del 2014

Fiporc va néixer l’any 2014 amb la voluntat de consolidar-se com a fira temàtica de referència a Catalunya amb el porc com a principal protagonista; i és que a Riudellots s’ha convertit en un dels principals eixos econòmics i símbol identitari de la població. Enguany Fiporc arriba a la vuitena edició, la primera en temps de pandèmia.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*