Uncategorized

Cristina Xatart diu que Andreu Francisco mai ha tingut en el cap pactar amb CiU a Alella

Convergència i Unió (CiU) del Maresme ha fet públic un comunicat en el que la cap de llista de CiU d’Alella, Cristina Xatart, respon a unes declaracions aparegudes aquest dimecres en el diari “El Punt” en les que el candidat republicà, Andreu Francisco, deia “no tancar les portes a altres forces polítiques”, tot i tenir un pacte de govern amb el PSC.

En el comunicat Xatart afirma que en cap moment Andreu Francisco els ha ofert cap tipus de possibilitat de negociació per a entrar en el govern municipal. “Ens hem reunit una vegada, en la que ens va emplaçar a una segona reunió per a parlar de coincidències programàtiques, però aquesta segona reunió no es va arribar a produir mai, perquè el mateix Francisco la va anul·lar.

Cristina Xatart també ha criticat el repartiment de regidories que ha fet públic el proper alcalde d’Alella. “En un moment de crisi com l’actual, no entenc la regidoria d’equitat, perquè la igualtat es treballa des d’una òptica transversal i global, no fent polítiques de “pedaços”, ha dit Xatart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*