Economia La Selva Portada

El gerent de l'Espai Gironès critica el Govern per les noves restriccions

L'Espai Gironès haurà de tornar a abaixar la persiana a partir del 7 de gener. Foto: Espai Gironès

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, assegura que no entenen ni comprenen les restriccions decretades pel Govern aquest dilluns i diu que busquen “amagar” la seva “incompetència” darrere dels centres comercials. Jordà afirma que l’anunci els ha tornat a agafar per sorpresa i just a les portes de la campanya de rebaixes.
Poques setmanes després de la seva reobertura, aquest dilluns el Govern ha anunciat que a partir del dia 7 els centres comercials hauran de tornar a abaixar la persiana. Pau -jordà, gerent de l’Espai Gironès, assegura que “una vegada més es culpa de la mala gestió d’un govern els centres comercials, als gimnasos i a altres sectors quan en realitat som els que estem fent millor les coses”.
En aquest sentit, assegura que el Govern està intentant “amagar” darrere dels centres comercials “la seva incompetència per fer les coses” i que, una vegada més, “ha de donar la culpa a algú”. “Ens consta d’entendre que amb 108.000 vacunes per posar, prenguin aquestes mesures”, diu el responsable del centre comercial. Amb relació a això, afegeix que l’executiu no ha fet “la seva feina” i que “passa la pilota als ciutadans”. Amb tot, demana la dimissió de la consellera Vergés.

L’anunci els ha enganxat desprevinguts

Jordà diu que l’anunci els ha enganxat desprevinguts i que el sector no n’estava al corrent. De moment, no tenen cap estimació del que els suposarà el tancament a les portes de la campanya de rebaixes, però diu que “novament” li tocarà a la iniciativa privada “rascar-se la butxaca” per “salvar el que el Govern està desfent”.
Critica també que s’hagin adoptat unes mesures al·legant que el país es troba en una situació greu; però que, en canvi, “es pugui esperar tres dies a aplicar-les”. Amb tot, diu que estaran al costat dels comerciants i que prendran les mesures que calgui pel que consideren una “manca de previsió, negligència i deixadesa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*