Educació La Selva Portada

El Consell Comarcal organitza un curs d'anglès per a persones a l'atur

El Consell Comarcal de la Selva ha programat un nou curs d’anglès especialitzat en gestió comercial de 240 hores per a persones a l’atur. El curs, gratuït, està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i permetrà a qui el cursi d’accedir els exàmens oficials de Cambridge.
El curs d’anglès del Consell Comarcal de la Selva, especialitzat en gestió comercial, està destinat a totes aquelles persones que tinguin el títol de batxillerat. Així mateix, hi podrà accedir qui tingui un cicle formatiu de grau mitjà de la branca administrativa o equivalent o algun cicle formatiu de grau superior (CFGS). També està pensat per a qui hagi superat la prova d’accés als GFGS o la d’accés a la universitat per a majors de 25 anys. El curs començarà el mes de gener i s’allargarà fins al març. D’altra banda, les classes es faran de tres quarts de nou del matí a tres quarts de dues del migdia.

Una aposta del Consell Comarcal per a les polítiques de formació

El Consell Comarcal de la Selva ha participat en diversos programes de formació i ocupació per tal que aquelles persones que es troben en situació d’atur puguin accedir al món laboral. Aquests últims mesos el Servei d’Ocupació del Consell ha apostat per inserir una quarantena de persones al món laboral amb contractes temporals i indefinits a través dels programes per a joves.
El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha manifestat la voluntat de continuar treballant en aquesta línia per tal que “la comarca de la Selva sigui un territori d’oportunitats”. En aquest sentit, Balliu ha valorat molt positivament la trajectòria del Consell amb relació a polítiques d’ocupació; a més, ha assegurat que és una prioritat que la gent de la comarca es pugui formar i pugui accedir al món laboral.
Per a inscriure’s al curs cal adreçar-se al departament d’empresa del Consell Comarcal de la Selva o fer-ho de manera telemàtica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*