Uncategorized

Una cinquantena d’entitats participen aquest cap de setmana a la Fira d’entitats de Pineda

50 entitats de Pineda de Mar surten al carrer aquest cap de setmana, a la plaça de les Mèlies, per participaran en la 13ena edició de la Fira d’entitats.

La mostra, organitzada per la regidora de Ciutadania i Barris de l’Ajuntament de Pineda de Mar, estarà oberta dissabte i diumenge de les deu del matí a les nou de la nit, i la inauguració oficial serà dissabte a les 12 del migdia al pati de Can Comas. Aquest any la presentació anirà a càrrec de la colla de Geganters i Grallers.

En total seran gairebé 1000 metres quadrats on les entitats participants mostraran les seves activitats en 47 estands. Entre les activitats programades hi ha exhibició de balls, tallers diversos, sortejos, sortida dels gegants, vermuts populars, degustacions culinàries i activitats esportives, entre d’altres.

L’edició de la Fira d’Entitats de Pineda de Mar d’enguany també té un caràcter solidari: des del teixit associatiu pinedenc se sol·liciten donacions tant de diners en metàl·lic com d’aliments i productes bàsics d’higiene personal que aniran destinats als afectats pels terratrèmols de Llorca.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*