Economia Portada Santa Coloma de Farners

L'startup colomenca Mycheftool rep un dels premis Projecta't de la Diputació

Més reconeixements a startups de la comarca de la Selva. Després del reconeixement del programa Revolució 4.0 de Catalunya i TV3 a la iniciativa de la veïna de Sils Fadima Diawara pel seu projecte de telèfon mòbil de baix cost Kunfabo ara és el torn de Mycheftool. L’empresa, amb seu al Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners, ha guanyat un dels premis Projecta’t de la Diputació de Girona.
Mycheftool és una empresa de base tecnològica fundada pels veïns d’Anglès Adrià Bosch i Xevi Garriga. L’startup ha desenvolupat l’aplicació del mateix nom que ofereix una solució integral per a la gestió de negocis de restauració.
Els premis Projecta’t, que atorga la Diputació de Girona per segon any consecutiu, s’adrecen a emprenedors del territori i premien les deu iniciatives empresarials més rellevants i amb més potencial de creixement de la demarcació de Girona. Els projectes seleccionats obtindran l’assessorament especialitzat d’experts que, al llarg de sis mesos, ajudaran a definir i a desenvolupar l’estratègia empresarial en l’àmbit que els mateixos emprenedors escullin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*