Uncategorized

Esquerra de Malgrat aposta per un model urbanístic “adequat a les necessitats dels ciutadans”

L’agrupació local d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Malgrat de Mar defensa en un comunicat un canvi de model urbanístic que sigui “adequat a les necessitats dels ciutadans”. La candidata d’Esquerra a l’alcaldia de Malgrat de Mar, Obdúlia Cuatrecases, creu que el model urbanístic actual “no és equilibrat” i defensa “un poble ordenat, sostenible, respectuós amb el medi ambient i racional amb l’ús del territori”.

Cuatrecases també critica en el comunicat que l’augment de població que ha experimentat Malgrat en els darrers anys no ha anat acompanyat dels serveis necessaris. La candidata republicana creu, a més, que l’equip de govern actual (PSC + PP) té poca “sensibilitat social” ja que “no ha construït ni un sol habitatge protegit tot i l’augment de sól urbanitzable que preveia el POUM (Pla d’ordenació urbanística municipal) del 2005”.

Esquerra defensa revisar alguns punts d’aquest POUM que permetin “embellir el paisatge urbà, aprofitar al màxim els espais naturals, catalogar tots aquells béns que tenen un valor històric, natural o arquitectònic i fer més còmode l’espai urbà per les persones que tenen problemes de mobilitat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*