Uncategorized

Circulant presenta els espectacles circenses de maig i juny al Casal Nova Aliança de Mataró

La promotora Circulant, organitzadora d’un seguit d’actuacions circenses al Casal Nova Aliança de Mataró, ha presentat la programació estable del circ per aquesta primavera. Les propostes consisteixen a espectacles professionals per mostrar diferents tècniques de les arts circenses, pensats per tal d’ampliar l’oferta d’espectacles i els espais d’exhibició on mostrar circ.

Les actuacions tenen lloc el primer diumenge de cada mes a les 12 del migdia, amb l’entrada a 6 euros, i van a càrrec de companyies professionals, on el públic assisteix a espectacles amb noves tècniques i de música en directe: acrobàcies, teatre d’humor i pallassos clàssics actualitzats, alguns d’ells amb música en directe.

Precisament aquest diumenge hi ha l’actuació especial de Sant Jordi −la segona de la temporada−, “La Llegenda”, a càrrec de la companyia De Mortimers. La trama narra com l’equip d’investigació de De Mortimers ha trobat uns documents on s’explica el conte medieval a ritme de Blues i Rock’n’ Roll.

Pel diumenge 5 de juny, l’espectacle de la companyia Teatre Po oferirà “El Petit Circ de lluna plena”, una mostra de números clàssics de pallassos, revisats i actualitzats, protagonitzats per l’Espaguetti i en Llollo, dos pallassos que viatgen amb la seva funció d’una ciutat a una altra. El primer dels espectacles de la primavera ha estat “Sobre rodes”, amb acrobàcies, humor i música en directe, que ha anat a càrrec de Circ Pistolet.


Publicitat

La iniciativa cultural que va nèixer el passat mes de febrer ha estat promoguda per la Mútua Nova Aliança i la promotora cultural Circulant, circ en moviment!, que va ser creada per tal d’ampliar l’oferta de programació estable a Mataró programant circ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*